Начало > Новини > Съдържание
Категории продукти
Свържете се с нас

Kejian полимерни материали (Шанхай) Ко, ООД

Адрес: No., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang област, Шанхай

Контакт: Дорис Wu

Контакт: 86-21-57855149; 18217261378

Факс: 86-21-57855398

Имейл:export@kejian-china.com

Пощенски код: 201603

Продажби: Xuesong Чен

Телефон: 13761748877

Skype:skywings881

Продажби: Дорис Wu

Телефон: 18217261378

Skype:rainieshow  

Кейян Холдинг: Дарение за сърдечно заболяване за болния служител
Apr 21, 2017

Наскоро синдикатът "Кейян холдинг" предложи персоналът да помогне на болния служител Чън Xuean и да подкрепи инициативата ни. Служителят на Kejian Holding Chen Xuean е бил диагностициран с ректално злокачествено заболяване през февруари 2017 г. и се нуждае от сериозно лечение. Поради внезапна сериозна болест и скъпи медицински сметки, натоварващата тежест беше нанесена върху семейството му икономически и духовно.

Предвид актуалното им икономическо положение синдикатът "Кейян Холдинг" препоръчва тази дарителска дейност на персонала. Ние предложихме: да предприемем конкретни действия, за да изразим любовта и грижата за болестта на колегите. И разкриват хората на Кейд "Когато бедствието удари, помощта идваше от всички страни." доброта и обич!


clip_image002.jpg

На 18 април 2017 г. в Kejian Holding се проведе дарителска дейност. Служителите са щедри и много активни. Даренията са наводнени, за да платят огромните медицински сметки на семейството. И повишен фонд е 24910 юана. Може би това е спад в кофата за Чен Суан, както и заради високите разходи, които той и семейството му трябва да понесат. Но той съдържа благословията на персонала и носи надежда за него и семейството му.


clip_image002.jpg

Вярваме, че "голямо нещо може да се направи чрез масово усилие". Любовта е навсякъде и се надяваме, че нашата любов може да направи смело упорство. Нека пожелаем рано да се бори срещу болестта и да се възстанови здравето му!

Когато персоналът е в беда, синдикатът ще им помогне. Нека всеки служител да намери щастие в Kejian, и това е хуманитарната грижа. Също така, Kejian Holding се занимава с дейности за изпращане на топлина в продължение на много години и дава най-висок приоритет на служителите. Персоналът чувства дълбоко топлината на семейството. Освен това, тя насърчава здравословното и хармонично развитие на Kejian.

 


Свързани новини

Copyright © Kejian полимерни материали (Шанхай) Ко, ООД всички права запазени.