Начало > Новини > Съдържание
Категории продукти
Свържете се с нас

Kejian полимерни материали (Шанхай) Ко, ООД

Адрес: No., 3258 Shenzhuan Road, Songjiang област, Шанхай

Контакт: Дорис Wu

Контакт: 86-21-57855149; 18217261378

Факс: 86-21-57855398

Имейл:export@kejian-china.com

Пощенски код: 201603

Продажби: Xuesong Чен

Телефон: 13761748877

Skype:skywings881

Продажби: Дорис Wu

Телефон: 18217261378

Skype:rainieshow  

Керамични плочки как да се придържаме само няма да падне
Jul 20, 2016

Вярвам ние се сблъскаха такъв проблем, Начало стенни плочки ще бъдат Konggu явление, но сериозен падат, които с процеса на декорация имат страхотна връзка, следвайки с поглед как облицовка може да попречи на барабаните и капка!

hollowness

Първо, след предварително избрани керамични плочки на гърба на почистване, а накиснати във вода за повече от 2 часа накисване е нека на керамични предварително вода абсорбция насищане, така Putie смучат самозалепващ материал влага, облигациите съдържание се отрази или олово свързване на материал, прекомерно свиване, причинени от издълбават, debonding and. След накисване керамични плочки, Магазинът трябва да бъдат премахнати от водата преди полагане и избършете повърхностните води с памучна кърпа или сухи повърхностна влага преди павета.

Второ облицовка на чистата повърхност на нивото на тревата-корени, мръсотия на земята, не забравяйте да почистите или лепило за плочки и база свързване не е твърда; в допълнение ако самата стена има пукнатини трябва да бъдат правилно третирани преди тротоари, да се избегнат промени в бъдеще да основни структурни пукнатини в тухлена стена пляскане или откърти.

Трето, подови плочки да проправи земята, няма да разпространява на цимент подови плочки магазин на земята, бити, плочки лепило рисувани плочки, Магазин на земята, диагонал позицията на четирите тухла флъш.

Полагане плочките в ред е всъщност много внимание към магазин за плочки трябва да се осчетоводяват отвътре отвън, наклона или откри един етаж мозъци на място, но също така обърнете внимание на посоката на дренаж наклон; стенни плочки Putie трябва да бъде от дъното до върха. В края на магазина с ефекта от красиви долната част на керамичните плочки в края на този пост; стенни плочки да се натисне след края на подови плочки.

tile fixing

Свързани новини

Copyright © Kejian полимерни материали (Шанхай) Ко, ООД всички права запазени.